Hieronder vind u foto's van enkele projecten van ons, wij proberen af en toe een project op foto vast te leggen om aan u te kunnen tonen hoe bepaalde projecten worden geïnstalleerd en wat de mogelijkheden zijn.

Project Aero-Therm & Warp SpeeTile Hoorn

Voor een woning in Hoorn hebben wij de vloerverwarming mogen verzorgen, uiteraard in combinatie met onze Aero-Therm isolatie coating waardoor de warmte beter en langer in de woning blijft met als gevolg minder stookkosten. 

Allereerst wordt de vloer geprimerd en ingespoten met Aero-Therm isolatie coating, hierop kan direct de Warp vloerverwarming aangebracht worden, in dit geval de Warp SpeeTile.

Hierna laat de klant een grind/gietvloer aanbrengen welke de warmte van het vloerverwarmingsysteem perfect geleid.

Project SunlightSeal Heerhugowaard

Bij deze familie in Heerhugowaard hebben wij op een regenachtige dag mooi de binnenzijde van hun dakramen kunnen laten behandelen met SunlighSeal door het professionele applicatie team van SunlightSeal.

Als u goed kijkt ziet u dat het meest linker raam een iets blauwere tint heeft dan de ramen ernaast. Dat is alles wat u zult zien van de applicatie van SunlightSeal. Uiteraard valt dit niet meer op nadat alle ramen behandeld zijn.

Ook deze ramen zullen na applicatie 30% meer rendement hebben en daardoor meer warmte binnen houden in de winter en in de zomer juist de hitte minder binnen laten.

Project Aero-Therm De Rijp

Voor een duurzaam woon proefproject van woningbouwvereniging Woonwaard hebben wij in opdracht van AC Borst Bouw deze woning in De Rijp voorzien van Aero-Therm.

Onze Aero-Therm applicateur Richard Vos heeft voor ons het aanbrengen van de Aero-Therm alsmede de dunpleisterlaag verzorgd.

De gaten die u in het plafond ziet zitten zijn een voorbereiding op de infrarood panelen waarmee deze woning verwarmd zal gaan worden.

Project Aero-Therm/Hicotherm & zonnepanelen Hoorn-Kersenboogerd

Bij dit project in Hoorn is de Aero-Therm floor aangebracht op een grindvloer welke onder de laminaat vloer al aanwezig was, hierdoor is het verbruik per M2 wel iets meer dan bij een vlakke/gladde vloer, maar ook zeker mogelijk!  De klant had als klacht dat de vloer koud aanvoelde en de verwarming d.m.v.  een warm lucht systeem ( vanuit de bouw) niet het comfort opbracht wat men wilde.

Eerst is de laminaat vloer en ondervloer verwijderd,alles netjes afgeplakt en de gehele vloer voorzien van een hecht primer waarna we de Aero-Therm Floor door middel van een spuitmachine hebben aangebracht. Het resultaat; een perfecte egale laag van 1mm Aero-Therm... Deze klant in kwestie heeft er voor gekozen om de Aero-Therm te combineren met HicoTherm; de vloerverwarmingsfolie die los liggend onder de laminaat vloer kan liggen.Dus is ook deze vakkundig aangelegd en aangesloten waarna de klant er in dit geval voor gekozen had om zelf de laminaat vloer terug te leggen. Klus geklaard en de klant.... die heeft vanaf nu geen koude voeten meer door de Aero-Therm en een heerlijke vloerverwarming in de vorm van HicoTHERM. Ook hebben wij voor deze klant zonnepanelen mogen installeren.

 

Project zonnepanelen Westwoud

Voor deze familie in Westwoud hebben wij 34 zonnepanelen op de schuur geïnstalleerd.

Project Aero-Therm/Etherma Dipol Grosthuizen

Bij deze woning in Grosthuizen hebben we de wanden en vloeren met Aero-Therm behandeld, de muren zijn daarna keurig voorzien van een dunpleisterlaag, en op de vloer is de elektrische vloerverwarming van Etherma "Dipol" toegepast. Deze is later weggegoten in een egalinelaag waarover weer getegeld kon gaan worden.

Project Aero-Therm/Warp SpeeTherm Hoorn-Oude Veiling

Hiernaast ziet u de opbouw van een Warp SpeeTherm project waarbij natuurlijk eerst de vloer is behandeld met Aero-Therm isolatie coating.

Project Aero-Therm Haagse Rugby Club Den Haag

Bij de renovatie/ verbouwing van de Haagse Rugby Club in Den Haag waarbij een hele nieuwe verdieping is aangebouwd heeft onze vaste klant Paul Sam Sin van WoonWerkWelzijn gebruik gemaakt van Aero-Therm isolatie in combinatie met infrarood panelen.

Project zonneboiler Heemskerk

Hiernaast ziet u de opbouw van een zonneboiler sysyteem met CV ondersteunings unit.

Deze klant wilde ook graag minder tot geen gas meer gaan verbruiken en heeft daarom gekozen voor een Zonneboiler met CV ondersteuning waarbij niet alleen het tapwater maar ook het water voor de radiatoren wordt verwarmd als ondersteuning op de CV installatie. Hierdoor hoef de CV installatie weinig tot niets te doen om toch warmwater te produceren.

Project Aero-Therm interieur Ursem

Bij deze woning in Ursem hebben wij eerst op verzoek van de bewoner eerst de schouw verwijderd.
Hierna hebben we alle wanden voorzien van Aero-Therm en zijn alle wanden en plafond in de gewenste kleur gesausd.

Project Aero-Therm Enkhuizen

Ook deze familie uit Enkhuizen wilde graag de vloer geïsoleerd hebben met Aero-Therm.

Dit hebben we uiteraard graag geregeld.

Project Aero-Therm exterieur Berkhout

Voor een klant in Berkhout hebben wij het dakbeschot behandeld met Aero-Therm exterieur.

In dit geval was het niet mogelijk om van binnenuit te isoleren dus hebben wij gekozen voor een ander aanpak waardoor we de klant toch hebben kunnen helpen.

Hierin hebben wij samengewerkt met de huidige aannemer van de klant die het dakbeschot voor de klant heeft vernieuwd en er voor zorgt dat na het drogen van de Aero-Therm de panlatten en dakpannen weer gemonteerd gaan worden.

Project Aero-Therm/ SpeeTherm Westwoud

Voor een klant in Westwoud hebben wij de bestaande vloer voorzien van een primer en Aero-Therm waarna de Warp SpeeTherm watergedragen vloerverwarming is aangelegd. De leverancier van de nieuwe vloer heeft voor het leggen van de nieuwe laminaatvloer gezorgd.

Project GreenTEG Hoorn

Deze klant uit Hoorn wilde voor dat wij aan de slag ging met het verduurzamen van de woning eerst graag weten wat het energie verlies van hun woning was om zodoende de juiste beslissingen in het isoleren van de woning te kunnnen nemen. Na 72 uur heeft de klant de Rc-waarde & U-waarde op papier.

Project Aero-Therm Staedion Den Haag

Voor de woningbouwvereniging Staedion in Den haag voorzien wij diverse woningen van Aero-Therm op beperkte plaatsen waar een koudebrug een probleem geeft zoals lateien boven de ramen. Door deze koudebrug kan het namelijk voorkomen dat door het neerslaan van de warme lucht op deze koude plekken uiteindelijk schimmel onstaat. Doordat Aero-Therm ervoor zorgt dat er geen koudebrug meer is kan er dus ook geen warme lucht neerslaan op een koude muur en met als resultaat dat er geen schimmel meer kan ontstaan. Vervolgens wordt de muur voorbereid op een nieuwe stuclaag, na het aanbrengen van de nieuwe stuclaag is de kamer klaar en zal schimmel in deze kamer geen kans meer krijgen.

Project watergedragen opbouw vloerverwarming in egaline te Hem

In deze ruimte in Hem waarin later een showroom zal worden gecreëert is de vloer eerst voorzien van Aero-Therm isolatie coating, hierna is het watergedragen vloerverwarmingsysteem aangelegd en uiteindelijk weggegoten in een egaline laag. Hierop kan de klant alle denkbare vloeren op laten plaatsen zoals PVC of daarvoor geschikt laminaat, maar ook een epoxy en of betonciré behoort tot de mogelijkheden. Dit systeem is aangesloten op een kunsstof verdeler omdat dit systeem wordt aangesloten op een warmtepomp.

Project HR++ glas Alkmaar

Voor een klant uit Alkmaar hebben wij de oude ramen vervangen voor HR++ glas, dit is een vrij eenvoudige ingreep welke veel voordelen bied als het om isolatie gaat. Door het vervangen van "oud" enkel en of dubbel glas door HR++ glas of zelfs trippel glas gaat uw isolatie niveau enorm omhoog en bespaart u een hoop stook kosten. Tevens heeft u geen last meer van beslagen ramen.

In dit geval hebben we samen met de klant er voor gekozen om de deur van de badkamer in zijn geheel te vervangen omdat de oude deur te veel mankeerde.

Meteen hebben we het hang en sluitwerk van deze ramen en deur geüpgraded naar de huidige maatstaven. 

Project zonnepanelen te Hem

Voor Braas Allround Service te Hem mochten wij een aanvulling van zonnepanelen verzorgen.Bij de al reeds 71 aanwezige panelen hebben wij nog 46 panelen kunnen bij plaatsen. Voor het plaatsen van de panelen zijn wij de samenwerking aangegaan met de heren van EcoNeutraal. ZIj hebben de panelen voor DWH groep vakkundig geïnstalleerd.

 

Project zonnepanelen te Hem, 2

Goed voorbeeld doet goed volgen ;

Nadat we voor Braas Allround Service zonnepanelen hebben mogen bijleggen heeft ook de overbuurman DeLorean Europe (DMC) besloten om bij de al 32 aanwezige zonnepanelen nog eens 32 zonnepanelen toe te laten voegen door DWH groep, ook deze zijn in samenwerking met EcoNeutraal weer vakkundig geïnstalleerd.  

Project Aero-Therm/ Warp SpeeTile Soest

Voor deze woning in Soest hebben wij de beneden verdieping voorzien van Aero-Therm vloer isolatie coating waar over heen de Warp SpeeTile vloerverwarming is aangelegd.

Hiernaast kunt u stap voor stap zien hoe dat in zijn werk gaat.

- Voorbereiden/afplakken

- Primer aanbrengen

- Aero-Therm vloer isoaltie caoting aanbrengen

- Warp SpeeTile matten aanbrengen

- Warp SpeeTile slangen inleggen

- Afgieten met Warp SpeeTile Egaline

- Verdeler aansluiten

Nadat de egaline geheel is uitgehard komt een tegelbedrijf de gewenste plavuizen leggen bij deze familie.

Image

Project verwarmingsfolie Enkhuizen

Voor een klant in Enkhuizen hebben wij het kantoor en de kantine voorzien van Aero-Therm vloer isolatie coating en ZG verwarmingsfolie. Deze wordt geregeld door de draadloze thermostaat die op zijn beurt contact maakt met de ontvangers welke in deze situatie onder de verdiepingsvloer zijn aangebracht. Ook de vloer sensor t.b.v. meting van de maximale vloertemperatuur wordt op de ontvanger aangesloten.  Hieroverheen wordt door derde een klik PVC vloer aangebracht.

Project infrarood panelen Twisk

Deze familie uit Twisk had de wens infrarood panelen te laten installeren. Eerst hebben wij voor de klant berekend wat er nodig was aan panelen en het benodigde wattage per paneel.

In dit geval kwam ons DWH eigen label paneel 32x100 cm er goed uit, omdat deze mooi slank tussen de balken van het balken plafond geplaatst konden worden.

Project Atag zonneboiler te Heerhugowaard

Voor een klant in Heerhugowaard hebben wij een Atag zonneboilersysteem mogen verzorgen. De panelen pasten met z'n tweeën mooi boven het dakkapel, dit was tevens de korste route naar de CV installatie. Ook het leidingwerk naar de CV installatie wordt keurig naar behoren vastgezet. De boiler, expantievat en de solarpomp worden zo compact als mogelijk maar goed toegankelijk gemonteerd en aangesloten. Tijdens het configureren van de solarpomp steeg de temperatuur van het water in de boiler al.