WARP Systems

Date: 18 oktober 2018
Tags: Vloerverwarming
WARP Systems

De juiste vloerverwarming voor uw situatie.


WARP Systems maakt het makkelijk.

Vloerverwarming: er zijn tal van aanbieders en systemen, ieder met hun eigen voordelen. Hoe maakt u dan de juiste keuze voor uw situatie? Handig: de innovatieve laagtemperatuur watergedragen systemen van WARP Systems bieden de uitkomst! Er is namelijk een groot verschil tussen traditionele verwarmingssystemen en de dunne en snelle systemen van WARP Systems. Deze systemen zijn geschikt als hoofdverwarming.

 

Vloerverwarming, maar dan anders


-Vloerverwarming zonder hakken, breken of frezen.


WARP Systems levert een handig, compact en lichtgewicht vloerverwarmingssysteem, waar geen hak-, breek- of freeswerk aan te pas komt! Ultradun en eenvoudig te leggen voor professionals zoals DWH of doe-het-zelvers.

-Extra energiebesparing​.


Laagtemperatuur watergedragen vloerverwarming is energiezuiniger dan radiatoren. Traditionele systemen warmen over het algemeen wel iets trager op dan radiatoren, waardoor je deze continu aan moet laten staan. SpeeTile en SpeeTherm van WARP Systems zijn wel snel op temperatuur: de vloerverwarming hoeft dus niet dag en nacht aan te staan.

-Vloerverwarming én -koeling​.


Fijn voor de zomer: de systemen van WARP Systems kunnen zowel koelen als verwarmen! In combinatie met een warmtepomp zijn SpeeTile en SpeeTherm ook te gebruiken als koelsysteem!

Systeemkeuze.

Iedere situatie in de zoektocht naar een passend systeem voor vloerverwarming, wandverwarming en plafondverwarming of -koeling is uniek. Gaat het bijvoorbeeld om nieuwbouw of renovatie? Heeft u te maken met een maximum gewicht, beperkte opbouwhoogte of andere uitdagingen in de ruimte? Welke afwerkvloer of -laag komt er over het systeem? Welke vragen u ook hebt voor vloer, wand of plafond, Warp systemen bieden het antwoord: ze zijn geschikt voor iedere ruimte en ondergrond. Daarnaast zijn Warp systemen geschikt als hoofdverwarming. U kunt kiezen uit twee verschillende systemen: SpeeTile en SpeeTherm.

 

SpeeTile.


SpeeTile is geschikt als vloerverwarming, wandverwarming en plafondverwarming en -koeling. Dit ‘natbouw’ systeem is het dunste watergedragen systeem voor vloerverwarming en -koeling. Ook is het SpeeTile systeem geschikt als hoofdverwarming.

-Vanaf 15mm dun en lichtgewicht systeem.
-Geschikt voor o.a. giet-, tegel en PVC-vloeren.
-Ook toe te passen in wanden en plafonds.
-Eenvoudig te plaatsen.
-Nat systeem met SpeeTop egalisatielaag.

WARP systems exploded view All SpeeTile 2

Wanneer kies u voor SpeeTile?


Bij verlijmde afwerkvloeren zoals PVC, tegels en parket.

SpeeTile is een zogeheten ‘natbouw systeem’. Dat betekent dat het wordt afgewerkt met een natte afwerklaag. De natte laag omsluit de buizen van het systeem waardoor warmte en koeling goed overgedragen worden aan de bouwmassa. Dit levert maximaal rendement op. De SpeeTube verwarmingsbuizen liggen direct onder het oppervlak en zijn snel op temperatuur. Het systeem hoeft daardoor niet dag en nacht aan te staan, wat energie bespaart. 

SPEE

 

 

 

 

SpeeTherm.

 Bent u op zoek naar een compact, lichtgewicht en droogbouw vloerverwarming- of koelsysteem met een snelle reactietijd? WARP Systems biedt de oplossing met SpeeTherm. Dit systeem combineert lichtgewicht met isolatie en een lage opbouwhoogte en kan verwarmen én koelen. Perfect in combinatie met bijvoorbeeld laminaat, parket of lamellen. Ook is SpeeTherm geschikt als hoofdverwarming.

-Droogbouw systeem, direct in gebruik te nemen.
-Razendsnel op temperatuur.
-Lichtgewicht en zeer lage opbouwhoogte vanaf 15mm.
-Te gebruiken als vloerverwarming en -koeling.
-Geschikt voor zwevende en stijve afwerkvloeren.WARP systems exploded view All SpeeTile 1

Wanneer kiest u voor SpeeTherm?

SpeeTherm is de ideale keuze bij stijve zwevende afwerkvloeren zoals laminaat of duoplank en bij instabiele (houten) ondervloeren. Ook op slaapkamers waarbij snel opgewarmd en afgekoeld moet worden of op ondervloeren met een maximale belasting. Het gaat hierbij om een zogeheten droogbouw systeem, bestaande uit voorgevormde EPS vloerplaten, AluTherm warmte geleidingsprofielen en SpeeTube verwarmingsbuis. SpeeTherm 15 is een zeer dun systeem (vanaf 15 mm). Heeft u meer opbouwhoogte beschikbaar? Ons SpeeTherm 30 systeem heeft een opbouwhoogte van 30mm en isoleert 2x zoveel als het SpeeTherm 15 systeem. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen om de ondergrond eerst te behandelen met Aero-Therm vloer isolatie coating waarmee je het rendement van de vloerverwarming tot wel 30% verhoogd!

Speetile 10 beton DWH
SpeeTherm 15 Hout DWH
 
SpeethermDWH
Advies of Offerte?
 
DWH groep staat graag voor u klaar om te adviseren en samen met u de juiste keuze te maken.
Eerst het Warp systeem in de showroom komen bekijken? Dat kan natuurlijk ook, we maken graag een afspraak met u in onze showroom.
 
U kunt ons bellen op: 0228-73496
Of mailen op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.