Etherma

Date: 05 november 2020
Tags: Vloerverwarming
Etherma

Etherma vloerverwarming:

Etherma heeft ook oplossingen voor uw vloerverwarming, zoals Laminotherm. Laminotherm verwarmingsmatten worden gebruikt als comfortverwarming en hoofdverwarming van ruimtes met parket, laminaatvloeren en click PVC. Het verwarmingssysteem wordt uitsluitend zwevend geplaatst.

Het versterkte aluminiumweefsel garandeers een optimale warmteverdeling en verhinderd de opbouw van "hotspots". De verwarmingsmat is elektrosmogarm en eenvoudig te plaatsen dankzij de 1,3 mm dunne opbouw en uitvoering met twee geleiders. 

 

Image

De Laminotherm set's zijn verkrijbaar via onze webshop

Uiteraard is de Laminotherm vloerverwarmaatwerk verkrijgbaar, u kunt hiervoor contact met ons opnemen.

 

 

Maar ook voor tegelvloeren, tapijt of PVC vloeren heeft Etherma een oplossing; DS. De netverwarmingsmat DS is een in de fabriek geconfectioneerde verwarmingsmat voor de temperatuurbeheersing van vloeren, het verwarmen van ruimtes of de koude-afscherming aan wanden. Ook deze DS netverwarmings is te gebruiken als comfortverwarming of als hoofdverwarming.Dankzij een dikte van slechts 2,7mm is het mogelijk de netverwarmingsmat met een minimale inbouwdiepte te installeren.

De netverwarmingsmat is zelfklevend en de uitvoering met twee geleiders garandeert een eenvoudige plaatsing in de lijmlaag van tegelvloeren.De speciale constructie garandeert een 100% betrouwbare, eenvoudige installatie en een grote stabiliteit van de netverwarmingsmat.

doorsnede dipol DS

De DS netverwarmingsmatten zijn in standaard sets verkrijgbaar via onze webshop

Maar uiteraard zijn deze ook in maatwerk leverbaar, u kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Wilt u graag de Laminotherm of DS netverwarming eerst komen bekijken in onze showroom?

Dat kan natuurlijk ook, bel ons voor informatie of een afspraak op : 0228-753496