ETHERMA

Date: 12 november 2018
Tags: infrarood panelen
ETHERMA

INFRAROOD PANELEN:

ETHERMA is een competente leverancier voor uw verwarmingsoplossingen, met meer dan 35 jaar ervaring. Bij ETHERMA staan permanente innovatie, de hoogste productkwaliteit en modern design voorop. Samen met ETHERMA ondersteunen wij u met een uitgebreide service, en vinden voor u de individuele productoplossing die bij u past.
ETHERMA is een Oostenrijks bedrijf dat internationaal actief is en in eigen huis hoogwaardige elektrische verwarmingssystemen op maat produceert, die voldoen aan de individuele eisen van de klanten.
ETHERMA zorgt voor veilige en zorgeloze verwarming. Van alle producten van ETHERMA wordt de kwaliteit gekeurd. De producten zijn gecertificeerd en overtuigen door een modern en hoogwaardig design. Zij kunnen bijzonder snel en eenvoudig worden gemonteerd. De producten van ETHERMA zorgen met één druk op de knop voor veiligheid, gezonde warmte en een bijzondere sfeer.
“De kwaliteit van ETHERMA is gebaseerd op tientallen jaren ervaring, toepassing van de nieuwste materialen, continue verbetering van onze diensten en producten, en een duidelijke focus op innovatie en design.”

Voor de collectie ETHERMA en andere merken infrarood panelen kunt u ook terecht op onze webshop

klik hier voor een uitleg over hoe infrarood panelen werken 

 

lava und enexho