Image
LAGERE ENERGIEREKENING
 
Tot 35% lagere stookkosten door gebruik te maken van Aero-Therm.
Image
SNELLERE
OPWARMTIJD
 
Tot 27% snellere opwarmtijd naar kamertempratuur maximaal realiseerbaar.
Image
 VERLENGING
KOELTIJD
 
De afkoeltijd wordt 2x langer bij het verlagen van de temperatuur met 3 graden.
Image
CAPACITEIT
VERWARMING
 
Er is een kleinere capaciteit verwarming mogelijk door Aero-Therm te gebruiken.
Image
LAGERE STAND THERMOSTAAT
 
De thermostaat kan 2 graden lager ingesteld worden met dezelfde warmte beleving.
Image
UITGEBALANCEERDE TEMPRATUUR
 
Een gelijkmatigere tempratuur door een mindere koude afgifte van de vloer.

Wat is Aero-Therm?

Aero-Therm is een isolerend werkende thermo actieve coatinglaag die warmte reflecteert door middel van glazen- en kunststof microbubbels, welke het hoofdbestanddeel is van Aero-Therm. Een minimale laagdikte van 1 millimeter is alles wat nodig is om op een mogelijke besparing van 35% uit te komen. Uiteraard is dit afhankelijk van de isolatiewaarde van de muur zelf. Een Aero-Therm laag van 1 mm dikte is vergelijkbaar met 7 tot 10 cm steenwol welke en Rd-waarde kent van 1.85 tot 2.70 Deze ultradunne reflecterende coating zorgt voor warmere muren, elimineert koude plekken/ koudebruggen, voorkomt schimmel en biedt een thermisch comfortabele ruimte. Geen enkele traditionele isolatiemethode biedt deze mogelijkheid bij zo’n dunne laagdikte. Aero-Therm is te gebruiken naast de reeds conventionele isolatiemethoden. Aero-Therm is damp open waardoor woonvocht toch naar buiten kan maar schimmel geen kans krijgt doordat er geen koudebrug meer is waarop het vocht kan neerslaan. Met Aero-Therm kunt u met een minimale dikte op een prima manier ( na) isoleren.

Waarom isoleren met
Aero-Therm?

Heeft u een eigen woning of zakelijk pand? Dan is het slim om te kijken naar de mogelijkheden die Aero-Therm u kan bieden. Met Aero-Therm creëert u meer comfort en een aangename woning en dus meer woongenot, maar ook een lagere energierekening. Er is immers minder gas of stroom nodig om uw woning op te warmen en warm te houden. Tevens zorgt u voor een positieve bijdrage aan het milieu. U zorgt voor een lagere CO2-uitstoot en een betere footprint ten aanzien van het milieu.

Hoe werkt Aero-Therm?

Aero-Therm werkt door het reflecteren van stralingswarmte, de 1mm dikke Aero-Therm bevat  glazen of kunstof microbubbels. Dit zijn keurig ronde glazen of kunstof bolletjes welke de warmte als ware als een spiegel reflecteren. Samen met de Aero-gel die in deze laag als isolator fungeert is Aero-Therm instaat om aan beide zijde van deze laag kou of warmte te reflecteren. Deze ingrediënten zijn in een watergedragen pasta samen gevoegd waardoor u de coating op de muur of vloer kan aanbrengen.  Toegepast op een buitenmuur of beganevloer betekend dit dat de kou uit die muur of vloer terug naar buiten wordt gereflecteerd, en de warmte die u in uw woning stopt terug uw woning in wordt gereflecteerd. Hierdoor zijn ruimtes sneller en langer warm waardoor u minder stookkosten zult hebben.

Waar is Aero-Therm allemaal op toe te passen?

Aero-Therm kan worden toegepast op de muren, vloeren en plafonds van uw woning, kantoor, schuur, gastenverblijf, of welke ruimte u maar wenst. Het product wordt in een soortgelijk proces gebruikt als bij het stukadoren. Na afwerking is het oppervlak glad en klaar om af te werken met verf, behang, stuc of sierpleister. Geen enkele traditionele isolatiemethode kent deze toepassing en dit alles zonder ruimte verlies!

Mogen wij u voorstellen

De Aero-Therm producten

Er is geen ander isolatiemiddel dat met zo’n minimale toepassing zo’n grote besparing behaalt! De vacuüm glas- en kunststof bolletjes in Aero-Therm reflecteren de warmte van de muren terug de ruimte in. Doordat de warmte direct van de muur wordt weerkaatst ontstaat een thermisch behaaglijk binnenklimaat wat heel snel voelbaar is. Aero-Therm bevat aero-gel, deze gel is ontwikkeld door de NASA. Aero-Therm wordt in woningen, kantoren en bedrijfspanden door heel Europa toegepast. Aero-Therm is zowel voor particulieren als bedrijven bij ons te koop.

Projecten:

Woning Hoorn

Voor deze woning in hoorn hebben wij de Warp SpeeTile vloerverwarming in combinatie met Aero-Therm verzorgd. Door de laag Aero-Therm eerst op de vloer aan te brengen zal de warmte van het Warp vloerverwarmingsysteem de ruimte sneller en langer warm houden met als gevolg minder stookkosten.

Woning De Rijp

Voor een duurzaam woon proefproject van woningbouwvereniging Woonwaard hebben wij in opdracht van AC Borst Bouw deze woning in De Rijp voorzien van Aero-Therm.
 
Onze Aero-Therm applicateur Richard Vos heeft voor ons het aanbrengen van de Aero-Therm alsmede de dunpleisterlaag verzorgd.
 

De gaten die u in het plafond ziet zitten zijn een voorbereiding op de infrarood panelen waarmee deze woning verwarmd zal gaan worden.

HRC Den Haag

Bij de verbouwing van de Haagse Rugby Club in Den Haag waarbij een heel nieuwe verdieping is bijgebouwd heeft onze vaste klant Paul Sam Sin van WoonWerkWelzijn gebruik gemaakt van Aero-Therm t.b.v. de isolatie in combinatie met infrarood panelen.

Haagse Rugby Club

Image

Haagse Rugby Club nieuwe aanbouw

Image

Woning Hoorn

Bij deze familie uit Hoorn hebben we de vloer geïsoleerd met Aero-Therm waarna er Hicotherm vloerverwarming is aangebracht. Ook zijn er zonnepanelen aangebracht om onder andere de elektrische vloerverwarming van stroom te voorzien. Door deze aanpassingen hoefde deze familie geen gebruik meer te maken van de heteluchtverwarming die als hinderlijk werd ervaren.

Woning Enkhuizen

Ook deze familie uit Enkhuizen wilde graag de vloer geïsoleerd hebben met Aero-Therm.

Dus dat hebben we uiteraard graag geregeld.

single image

Aero-Therm:

The cool way,
to warm walls

Aerogel is oorspronkelijk ontwikkeld voor toepassing in de ruimtevaart en is nu als ingrediënt in Aero-Therm klaar voor toepassing op het gebied van muurisolatie. Het praktische alternatief voor interne en externe muur- en of vloerisolatie.

Image
Image
Image
Image
Image